regenwaterinstallaties WDB op VTM

Wist u dat u bij ons al een compleet werkende regenwaterinstallatie heeft binnen één dag vanaf

€ 2999* !

Firma regenwaterinstallatie.com uit Antwerpen ( België) is een bedrijf dat zich toespitst op het plaatsen van complete regenwaterinstallaties van A tot Z voor particulieren en bedrijven (paardenhouderij, landbouwers, tuinbouwers, sierteelt, etc.). Van het graven van de tankputten tot het aansluiten van uw sanitaire voorzieningen op het systeem, één aanspreekpunt die garant staat voor de kwaliteitsvolle, totale afwerking van uw installatie en dit binnen een zéér korte termijn aan scherpe prijzen.

regenwaterinstallaties WDB

Regenwater gebruiken is een goedkoop en ecologisch beter alternatief voor leidingwater en biedt heel wat voordelen. Door lange aanhoudende droge periodes wordt sterk aangeraden om voldoende regenwater te bufferen tijdens regenperiodes om zo de droge periodes te overbruggen. We helpen u graag verder om uw regenwater optimaal te gebruiken. 

Onze regenwaterinstallaties zijn een complete oplossing met boven- of ondergrondse opslagtank, aan- en afvoer, pompsysteem, aansluitingen en eventueel ook uit te breiden met infiltratiebox, filters, etc .

Met onze expertise en rekenmodules kunnen we berekenen welke watersopslagcapaciteit het best bij uw woning past en welk systeem voldoet aan uw wensen.

Onze systemen zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. Vang het kostbaar hemelwater op in onze opslagtanks en gebruik het zoveel mogelijk als goedkoop en ecologisch alternatief voor leidingwater bij toepassingen zoals toilet doorspoelen, de auto reinigen, kledij wassen, tuinberegening, de vloer dweilen, douche/bad, etc.

Regenwaterrecuperatie vergt een minimale investering en zorgt voor een veel goedkopere waterfactuur. Zo bespaart u maar liefst tussen 58 à 95% op uw stadswaterfactuur!

Bovendien geven steden, gemeentes en netbeheerders mooie subsidies voor dit soort installaties.


Ieder jaar krijgen we te kampen met meer, langere en extreme droge periodes. Water is het 'vloeibare goud' waar we zeer zuinig moeten mee omgaan, daarom is het bufferen ervan aan te raden. Water is noodzakelijk om te overleven voor mens, plant en dier. Watertekort is een zeer actueel gebeuren en zal toenemen in de toekomst, een voorbeeld hiervan is de extreme zomer van 1976.

image00044
20201116_122359
image00017
image00006
image00025
image00032
20211119_193310
image00002
image00040
image00049
image00041
20211119_193321
image00018
image00013

Complete regenwatersystemen Woningbouw (nieuw en renovatie)

Voor elke woning een passend regenwatersysteem. Bij woningen is het gefilterde regenwater te gebruiken voor toiletspoeling, wasmachine, poetsen en tuin dmv een standaard trio -filtersysteem (water is dan geur- en kleurloos). Daarmee zijn besparingen realiseerbaar van meer dan 58%. Bij de keuze voor een UV-filtersysteem kunnen alle aftakpunten (dus ook douche, bad, zwembad, etc) in en rond de woning aangesloten worden behalve de drinkbare aftakpunten (bvb keukenkraan). Daarmee zijn besparingen realiseerbaar van maar liefst meer dan 86%!

Bij onze regenwatersystemen kan, bij leegstand van de regenwatertank het regenwatersysteem omgeschakeld op leidingwater zonder dat de regenwatertank wordt bijgevuld met het leidingwater. Er komt op deze manier dus geen duur leidingwater in de regenwatertank!

We kunnen verschillende types regenwatersystemen van A tot Z leveren en plaatsen, met verschillende pompcapaciteiten en verschillende types filtersystemen. Dit alles afhankelijk van uw wensen, project en budget. 

Zo hebben we ook zeer energiezuinige systemen, of systemen die de pomp in de regenwaterput hebben. Er zijn vele verschillende regenwatersystemen realiseerbaar.

Onze regenwatersystemen vallen met alle regenwatertanks te combineren.

image00011
IMG_0020
20211113_131418 (1)
20211012_200945
20211113_131344
industriele installatie Havinnes 1
industriele installatie Havinnes 2
industriele installatie Havinnes
industriele installatie Havinnes 3
image00010

Complete regenwatersystemen    Industriebouw (nieuw en renovatie)

Voor de grotere projecten binnen de industriebouw gelden andere eisen en voorwaarden dan bij de woningbouw. Voor dergelijke grote projecten hebben we speciaal ontworpen systemen ;bvb de zogenaamde hybride systemen. Met het hybride regenwatersysteem wordt het regenwater eerst uit de grote tank naar de systeemtank gepompt. Vanuit deze systeemtank voorziet een drukverhoging de tappunten van water. Er zijn ook zelfaanzuigende systemen leverbaar, veelal uitgevoerd met dubbele regenwaterpompen, deze dienen relatief dichtbij de regenwaterput te staan.

depannage
20211014_153431 (2)
image00027
IMG_1703
IMG_1701
IMG_1684

Service

Bij regenwaterinstallatie.com kunt u ook terecht voor de jaarlijkse onderhoudsintervallen aan uw installatie (reinigen tanks, vervangen filters, nazicht ...). Ook staan we steeds klaar voor (dringende) herstellingswerken aan uw (bestaande) regenwaterinstallatie of een upgrade ervan.

Enkele klanten aan het woord:

IMG_1539
IMG_1538
IMG_1540
review frank cooman
review steven schoukens
gert appelmans review website

* Er is al een compleet werkende (particuliere) basis regenwaterinstallatie vanaf €2999 (indicatief prijsvoorbeeld). Dit all-in pakket omvat:

Grondwerken (graven van tankput), leveren en inlaten beton regenwatertank 3000L in gazon aan straatzijde (afhankelijk van werftoegankelijkheid, bij beperkte toegankelijkheid is er een meerprijs voor PE tank) met beton opzetkraag en aansluiting binnen 5m tank/ onderwaterpomp met aansluitingen 5m op bestaande collectoren binneninstallatie. Prijzen excl. btw en opties, inclusief all- in plaatsing binnen straal 20km depot Antwerpen.